Show simple item record

dc.contributor.authorBrossa Cuervo, Joan
dc.date.accessioned2018-11-07T17:57:26Z
dc.date.available2018-11-07T17:57:26Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3325
dc.description-Degut al caràcter particular de l'obra de Joan Brossa les dades que aquí oferim no són tan completes com en altres autors. Apleguem totes les seves obres sota la classificació genèrica de "poesia escènica", i deixem que cada lector tregui les seves conclusions pel que fa als conceptes temàtics. Num. homes actors: 0. Num. dones actrius: 0. Num. altres: 0.
dc.description.abstractAl primer acte, una Nena intenta conversar amb una Dona sobre les sirenes, però aquesta prefereix parlar dels arbres. L’Home, acompanyat de la Dona Primera, arriba més tard i la Dona li ven un jaqué, després d’haver-li fet emprovar una americana i un frac. Al segon acte, els components d’una penya esportiva discuteixen sobre l’últim partit del seu equip i sobre la situació del club. Al darrer acte, l’Home Primer i la Dona Segona parlen de ferrocarrils i sargits. Més tard arriba el Maquinista i els informa del descarrilament d’un tren. El desastre provocat per la descurança i negligència del govern portarà els dos homes a iniciar una revolta, que serà recolzada per la Dona Segona al crit de “Dictador, t’hem d’esbotzar !”.
dc.relation.ispartofseriesClàssics Catalans del Segle XX
dc.subjectPoesia escènica
dc.titleRepartiment de la vida
local.notesbibliografiques-Publicat al volum "Teatre Complet, Poesia Escènica/3" que conté tota la producció dramàtica de Joan Brossa entre 1958 i 1962.
local.numpersonatgesP0 H0 D0
local.citation.volumev.3: Poesia escènica, 1958-1962
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:8363
local.datainformaciofitxa2004-01-01
local.titolTeatre complet (Joan Brossa)


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record