Show simple item record

dc.contributor.authorSarrias Fornés, Mercè
dc.date.accessioned2018-11-07T17:58:03Z
dc.date.available2018-11-07T17:58:03Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3536
dc.descriptionEl projecte d'escriptura d' "Un aire absent", va rebre un ajut del Centre Dramàtic de la Generalitat de Catalunya el 1997 i se'n va fer una lectura dramatitzada, dirigida per Ferran Madico, el març de 1998, al Teatre Romea de Barcelona, amb els actors: Andreu Benito, David Selvas i Montse German. Num. homes actors: 2. Num. dones actrius: 1. Num. altres: 0.
dc.description.abstractTriangle amorós que obliga els seus protagonistes a enfrontar-se a la incomunicació i a descobrir qui són, quins símbols i quines actituds els determinen quan estimen i quina actitud adopten davant l'amor. Al final un seguit de desencontres acaba amb la seva relació. L'home gran enamorat de la noia jove sent que perd la seguretat del quotidià, dels costums i d'alguna manera la llibertat. El jove no té control sobre les seves passions i la velocitat a la que viu el distancia, sense voler-ho, del seu objectiu. La noia estima l'home gran però ell no l'escolta, no s'implica en el seu discurs. Ella acaba seguint un camí poc clar sola i perseguida per la pluja.
dc.format.extent38
dc.subjectAmistat
dc.subjectDrama
dc.subjectGeneracions
dc.subjectIncomunicació
dc.subjectRealitat / Ficció
dc.subjectSolitud
dc.subjectTriangle amorós
dc.titleUn aire absent
local.dataredaccio1997
local.notesbibliografiquesL'obra ha estat traduïda a l'anglès per John London amb un ajut del Royal Court Theatre.
local.numpersonatgesP3 H2 D1
local.espai"L'espai d'aquesta obra són fragments de dues botigues que apareixen i desapareixen segons la il·luminació. Ha de donar idea d'un món fragmentat i al mateix temps comú a tots els personatges. Ha de donar també una idea de circularitat, com les agulles del rellotge. (...) Hi ha un contrast entre l'escenografia d'estètica antiga i el vestuari d'estètica moderna. (...) El color d'aquesta obra és el blau. (...) En aquesta obra no hi ha foscos, només penombra." Acotació de l'autora. Alguns espais són indeterminats i onírics.
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:32180&fromLocationLink=false&theme=teatre
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record