Show simple item record

dc.contributor.authorGarcia Barba, Ignasi
dc.contributor.otherDavidson, Thomas
dc.date.accessioned2018-11-07T17:58:06Z
dc.date.available2018-11-07T17:58:06Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3550
dc.descriptionInspirada en "Va' dove ti porta il cuore", de Susanna Tamaro. Num. homes actors: 0. Num. dones actrius: 1. Num. altres: 0.
dc.description.abstractUna dona arriba de "l'altre extrem de l'oceà" a l'espai de la seva infantesa, cercant la seva identitat, les seves arrels, intentant enfortir-se i saber qui és. La seva àvia, que li ha fet de mare, ha mort. Ha vingut per arreglar els papers de l'enterrament i a acalarir les coses, les que no es van dir, en aquest espai que compartiran en silenci. En una veu, tres generacions de dones i una dona que les recorre totes, per retrobar-se i trencar alhora: les cartes de l'àvia, la foto de la mare i un mirall.
dc.format.extent19
dc.sourceL'altre extrem de l'oceà
dc.subjectAdaptació
dc.subjectDrama
dc.subjectFamília
dc.subjectIdentitat
dc.subjectMemòria
dc.subjectMonòleg
dc.titleL'altre extrem de l'oceà
local.dataredaccio1997
local.festivalSitges Teatre Internacional
local.dataestrena1997-06-11
local.numpersonatgesP1 H0 D1
local.espaiEspai únic (acotació de l'autor): "Una cambra poc il·luminada. Pràcticament no hi ha mobles. Només una calaixera amb un canelobre al damunt, una taula damunt la qual hi ha un telèfon, una butaca damunt la qual hi ha un coixí i un parell de cadires. Les parets són nues, però conserven els senyals que hi han deixat els objectes que fins fa poc hi havia: quadres, armaris, prestatges i un rellotge de carilló. Només hi ha penjat un mirall."
local.notesestrenaLectura dramatitzada dins del cicle de lectures organitzat per la SGAE a l'Ateneu de Barcelona, amb l'actriu Núria Badia i sota la direcció de Thomas Davidson (13.01.97). Se n'ha emès també una versió radiofònica a Ràdio-4 (el febrer de 1998) i s'ha representat dins la Mostra de Teatre Breu, a l'Artenbrut, també el febrer de 1998. I, es va emetre per BTV (Barcelona Televisió) el maig de 1998. L'obra va obtenir el tercer premi en el certàmen nacional de monòlegs 1999.
local.companyiaNuba Teatre
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:25148
local.enllacbdechttp://bdec.cdmae.cat/catalog/2215
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record