Show simple item record

dc.contributor.authorCamps Pinós, Nicasi
dc.date.accessioned2018-11-07T17:59:38Z
dc.date.available2018-11-07T17:59:38Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3857
dc.description- L'obra també pot ser representada per dos actors i una actriu. - El text presenta un annex amb cançons. L'obra, per tant, podria ser concebuda com un musical. - Inspirada en una notícia del 'Diari de Barcelona' (24/10/1987) signada per Joan Barril. Num. homes actors: 10. Num. dones actrius: 10. Num. altres: 0.
dc.description.abstractFa dos anys que en Jeroni és pare de la Rita, encara que ella no és filla natural d'ell, sinó de Paula, un antic ‘ligue’, i el seu actual nòvio argentí. Paula li va encolomar la criatura just després del part i va marxar a l'Argentina a trobar-se amb el seu nòvio. Amb el nou títol de papà, en Jeroni demana consell al seu amic Esteve, advocat de professió, perquè té por que algun dia els pares biològics de la criatura li reclamin legalment. És per això que decideix declarar Rita filla de mare desconeguda. Influït per la seva tia, Jeroni es convenç que les criatures s'han de pujar com cal, i per això es planteja la possibilitat de casar-se. Amb la decisió presa, les candidates que creu possibles, dones que fins ara l’havien intentar atrapar, resulten ara totes compromeses. Jeroni buscarà entre el públic una solució per al seu problema.
dc.format.extent51
dc.subjectComèdia
dc.subjectConflictes socials
dc.subjectMaternitat / Paternitat
dc.subjectMatrimoni
dc.titleRita, filla de mare desconeguda
local.dataredaccio1987
local.numpersonatgesP20 H10 D10
local.espaiEscenari dividit en dues parts. A la dreta, diversos espais on passa l'acció (una discoteca, interior d'una casa, sala d'art, jutjat, hospital, despatx). A l'esquerra, espai reservat per als apartats d'en Jeroni, personatge principal.
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:37721
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record