Show simple item record

dc.contributor.authorCervera Ral, Enric
dc.date.accessioned2018-11-07T18:01:16Z
dc.date.available2018-11-07T18:01:16Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/4066
dc.description-El subtítol complet de l'obra és: "...un passeig simbòlic i iconoclàstic amb la parella heterosexual, progressista i frustrada com a pretext...". -Els personatges del Director i Déu han de ser interpretats pel mateix actor. -AL final de l'obra apareixen unes titelles que han de ser portades per actors. Num. homes actors: 7. Num. dones actrius: 2. Num. altres: 0.
dc.description.abstractDesprés que quatre clàssics mascles decideixin salvar les dones, apareixen dues parelles fent l'amor. Però la rutina és perillosa, i Ell 1 i Ella 1 decideixen anar-se'n i volar lliurement. En quedar-se sols, Ella 2 aconsegueix que Ell 2 li digui que l'estima. Però aquella nit Ella 2 queda prenyada, i llavors apareix el dubte: l'estima, realment, Ell 2? L'ocella la convencerà que sí, i gràcies a la seva ajuda i a la de l'ocell, Ella 2 i Ell 2 es reconcilien, cosa que permet que l'ocell i l'ocella esdevinguin de nou Ell 1 i Ella 1 i que s'adonin que la veritable llibertat és la llibertat humana. Però el fetus no esdevindrà nadó perquè el globus en forma de fetus que inflava Déu explota abans d'hora, cosa que impedeix que l'obra continuï. Tot plegat no era res més que un assaig d’una companyia i ara el director, vistos els resultats, dubta de si han "aconseguit l'objectiu mínim, explicar el maig del 68, l'amor lliure, la parella oberta, els principis marxistes", etc. Al final, hi ha una desfilada de parelles de titelles en la qual mascle i femella es diuen el nom del porc.
dc.format.extent39
dc.subjectAmor
dc.subjectComèdia
dc.subjectCondició de la dona
dc.subjectLlibertat
dc.subjectMaternitat / Paternitat
dc.subjectParella
dc.subjectSexe
dc.subjectTeatre dins del teatre
dc.titleTibi dabo : ...un passeig simbòlic i iconoclàstic amb la parella heterosexual, progressista i frustrada (...)...
local.dataredaccio1996
local.numpersonatgesP10 H8 D2
local.espaiIndeterminat, però hi ha d'haver un sofà a escena.
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:2226564
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record