Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorCamps Pinós, Nicasi
dc.date.accessioned2018-11-07T17:59:36Z
dc.date.available2018-11-07T17:59:36Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3853
dc.descriptionEl subtítol complet de l'obra és "Comèdia, en dues parts, però que es pot representar sense interrupció (com està de moda ara) ja que és d'acció continuada. Num. homes actors: 3. Num. dones actrius: 2. Num. altres: 0.
dc.description.abstractEl dia que en Jaume diu a la seva dona Patrícia que no vindrà a sopar i que arribarà molt tard perquè té una reunió amb uns alemanys, la Patrícia rep un anònim que li informa que en Jaume té una amant. La seva primera reacció és no creure-s’ho, però a poc a poc van apareixent els dubtes, especialment després que la seva mare li hagi dit per telèfon els símptomes d’un marit que li fa el salt a la dona, els quals coincideixen amb els d’en Jaume. La Patrícia truca a l’oficina d’en Jaume, on el seu secretari li diu que el seu home no tenia cap cita amb uns alemanys. Quan la Patrícia ja està completament segura que en Jaume li fa el salt, arriba l’Enric, el seu amant. Després d’una estona, descobrirà que en Jaume no tenia una reunió amb uns alemanys, sinó amb uns polonesos que treballen per uns alemanys. A més a més, l’Enric li confessa que l’anònim l’ha enviat ell: és el 28 de desembre, dia dels sants innocents, i volia riure una mica.
dc.format.extent39
dc.subjectComèdia
dc.subjectEngany
dc.subjectFelicitat
dc.subjectInfidelitat
dc.subjectParella
dc.titleNi un pam, o dos, de net : Comèdia, en dues parts, però que es pot representar sense interrupció (com està de moda ara)...
local.dataredaccio2000
local.numpersonatgesP5 H3 D2
local.espaiUna sala d'estar de casa bona. Espais indefinits a dreta i esquerra amb telèfons.
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:37722
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Mostrar el registro sencillo del ítem