Nombre de personatgesP3 H2 D1
EspaiEl menjador privat d'un restaurant.
Resum
La Clàudia i l’Albert van a un restaurant a celebrar la venda d’un projecte milionari a uns japonesos. La Clàudia és l’autora del projecte i la subordinada de l’Albert, que a la vegada és el subordinat d’en Llorenç, el seu sogre. L’Albert és un home ambiciós i sense escrúpols que al llarg del sopar proposa a la Clàudia unir-se a ell per fer fora en Llorenç de l’empresa. La Clàudia, però, s’hi nega, i al final li confessa que sap que ell va fer-se passar per l’autor del projecte. Dolguda per haver estat enganyada per un home que admirava, li explica que se sent traïda, que acaba de presentar la dimissió, i que acaba d’enviar una cinta a la dona de l’Albert perquè sàpiga que el seu home li és infidel. Això suposarà la fi del seu matrimoni, i l’Albert, en el fons, se sent alleugerit.
TítolPell de corder / Una Teoria sobre això
BibliògrafCasas Fuster, Joan
EditorialBromera
LlocAlzira
Data de publicació2005
Pàgina/es182 p.
Col·leccióBromera. Teatre;34
Enllaç al catàlegVeure fitxa