Show simple item record

dc.contributor.authorBoadella Oncins, Albert
dc.contributor.otherBoadella Oncins, Albert
dc.date.accessioned2018-11-07T17:58:03Z
dc.date.available2018-11-07T17:58:03Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3539
dc.descriptionEls fragments de música que apareixen a l'obra són: - Beethoven: Cinquena, Setena i Vuitena Sinfonia; Segon i Cinquè Concert per a piano i orquestra; Concert per a violí; Sonata "Clar de lluna". - J. Strauss: "El Danubi blau". - Cant gregorià i música de l'època renaixentista (segles XII, XIV i XV). La majoria de les escenes descrites en el text són mudes i van acompanyades de les explicacions dels militars especialitzats que s'encarreguen de transmetre les informacions sobre aquests experiments a un públic suposadament militar. A d'altres escenes es descriuen uns diàlegs que no són escrits però que hauran d'aparèixer a la posada en escena, seguint les instruccions de l'autor. Num. homes actors: 6. Num. dones actrius: 3. Num. altres: 0.
dc.description.abstract"En un camp d'experimentació soviètic es realitzen proves d'acceleració sobre éssers humans amb la intenció de conèixer quines serien les mutacions socials i biològiques que podrien tenir lloc en el futur. Després d'un seguit de transformacions apareix com a darrer fenomen un virus anomenat 'Apocalíptic' que és activat per la música de Beethoven que també augmenta la radiació atòmica de l'atmosfera. Es produeix una gran explosió i apareix una nova criatura 'Laetius', ésser dotat per sobreviure en un medi totalment contaminat. La història de 'Laetius' serà més curta que la del seu avantpassat 'L'home', ja que descobrirà els elements per una nova autodestrucció total a l'època Rococó."
dc.format.extent23
dc.sourceBye, bye, Beethoven
dc.subjectAprenentatge
dc.subjectCiència-ficció
dc.subjectComèdia
dc.subjectFarsa
dc.subjectFutur
dc.subjectMort
dc.subjectMúsica
dc.titleBye, bye, Beethoven
local.dataredaccio1987
local.notesbibliografiquesInèdit (mecanoscrit).
local.teatreTeatre Principal (Palma de Mallorca)
local.dataestrena1987-9-8
local.numpersonatgesP18 H15 D3
local.espai"Plataforma rectangular inclinada i transparent amb il·luminació per sota. Estructura metàl·lica formada per columnes lluminoses (...). Tres columnes de cada lateral es desplacen cap al centre de la plataforma creant diversos corredors i espais de llum. Ciclorama negre iluminat per darrera." Acotació de l'autor.
local.companyiaEls Joglars
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:33844&fromLocationLink=false&theme=teatre
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record