Show simple item record

dc.contributor.authorFaner Coll, Pau
dc.date.accessioned2018-11-07T17:58:19Z
dc.date.available2018-11-07T17:58:19Z
dc.date.issued1995
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3609
dc.descriptionEscrita per a ser musicada com a òpera, conté ball i cançons. Altres personatges: Un cor de conills que fan de tramoistes, i que interpreten els rols de guardians, soldats i convidat a palau. Num. homes actors: 5. Num. dones actrius: 4. Num. altres: 1.
dc.description.abstractLa princesa Cotó està trista perquè el seu pare i el del seu enamorat, el príncep Fil, s'oposen al seu casament. Fil és presoner, al fons del gorg Blau per un encanteri de la fada Mal Fat. Abans era la fada Bon Fat, però es transformà quan els dos reis enfrontats van fer del seu castell sota el llac, un pou de petroli i un complex turístic. Fil que només pot sortir una de cada cent nits, es disfressa de conill per trobar-se amb Cotó. Tots dos tracten inútilment de reconciliar els pares i deixar el gorg tranquil, l'única possibilitat de salvar-se de l'encanteri.
dc.format.extent88
dc.publisherBromera
dc.relation.ispartofseriesMicalet Teatre;1
dc.subjectÒpera
dc.subjectTeatre infantil
dc.titleEl gorg Blau
local.dataredaccio1994
local.notesbibliografiques- Il.lustrador: Filella Garcia, Lluís Adreçada a lectors a partir dels 9 anys. Inclou propostes d'escenificació a càrrec de l'autor del pròleg i un glossari de mots menorquins. Hi ha també disponible un C.D. "8 unces de contes" editat pel Govern Balear, que aplega contes dramatitzats d'autors balears, entre els quals n'hi ha un de Pau Faner: "El pintor i la bellesa".
local.numpersonatgesP12 H7 D5
local.espaiEspai buit transformat al llarg de l'obra pels conills-tramoistes que introdueixen els elements escenografics: de paratge desèrtic a bosc, camí de roquissars, gorg i palau reial.
local.premiPremi de Teatre Infantil Diputació de València
dc.contributor.prologuistaFluixà, Josep Antoni
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:31500
local.citation.pubplaceAlzira
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record