Show simple item record

dc.contributor.authorHansen Fors, Lluís
dc.date.accessioned2018-11-07T17:58:39Z
dc.date.available2018-11-07T17:58:39Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3680
dc.descriptionAlguns personatges masculins poden ser femenins. Alguns actors o actrius poden representar més d'un personatge. A part del nombre de personatges esmentats, també apareixen diversos periodistes i diverses veus exteriors. L'obra està escrita arran de l'atac a l'ambaixada japonesa del Perú el 1997. Tot i que el país té el nom imaginari de "Costa Bélica", fa referència al Perú i tots els noms de personatges del país que hi surten són reals, així com la seva professió. Nre. homes actors: 21. Nre. dones actrius: 6. Nre. altres: 2.
dc.description.abstractUn pagès llença una pedra al riu i amb aquest gest banal desencadena un cúmul de conseqüències insospitades. Perquè aquesta pedra espantarà un pescador que caurà al riu i es ferirà, i per això discutirà amb la seva dona, que relliscarà, es quedarà invàlida i el portarà a judici; el pescador serà jutjat i tancat a la presó, d’on fugirà sense voler-ho i arribarà a Costa Bélica, on serà maltractat, extorsionat i segrestat, per acabar convertint-se en l’artífex de la pau i el diàleg entre el president del país i l’oposició armada, mèrit pel qual el president de l’ONU acabarà condecorant-lo, posant fi d’aquesta manera al diabòlic efecte papallona que s’havia desencadenat. Al final de l’obra, però, el mateix pagès del principi torna a llençar una pedra al riu.
dc.format.extent57
dc.subjectAtzar
dc.subjectComèdia
dc.subjectDestí
dc.subjectLlibertat
dc.subjectPoder
dc.subjectViolència
dc.titleEcosistema
local.dataredaccio1998
local.numpersonatgesP27 H21 D6
local.espaiCamp; interior d'una casa; Palau de Justícia; cel·la, locutori i moll de càrrega d'una presó; port marítim; Palau presidencial; hospital; sala de reunions; ambaixada; local clandestí; assamblea general de l'ONU.
local.notesestrenaD'aquesta obra se'n va fer una lectura dramatitzada a La Cuina el 1999 dirigida pel propi autor.
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:37285
local.datainformaciofitxa2004-01-01


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record