Show simple item record

dc.contributor.authorMir, Paco
dc.date.accessioned2018-11-07T17:58:40Z
dc.date.available2018-11-07T17:58:40Z
dc.identifier.urihttp://dcc.institutdelteatre.cat/handle/123456789/3686
dc.descriptionText preparat per formar part de l'espectacle "Sopa de ràdio", dirigit per Oriol Grau. Finalment, no es va representar. Num. homes actors: 1. Num. dones actrius: 1. Num. altres: 0.
dc.description.abstractL’Aurora i el Carlos presenten un programa de ràdio que resumeix les notícies més destacades del dia. Estan a punt d’entrar en antena, però no troben el guió, de manera que quan el programa comença no tenen més remei que improvisar. I arriben a la conclusió que si no hi ha guió és perquè no s’ha produït cap esdeveniment interessant. Però ells són grans professionals i si no hi ha notícies les han de crear. Així doncs, es juguen a parells o senars qui dels dos s’ha de suïcidar en directe, d’un bon tret al cap.
dc.format.extent6
dc.subjectComèdia
dc.subjectHonor
dc.subjectManipulació informativa
dc.subjectMitjans de comunicació
dc.subjectTeatre breu
dc.titleInformativos-2
local.dataredaccio1999
local.notesbibliografiques“Sopa de ràdio” és una peça teatral commemorativa del 75è aniversari de Radio Barcelona que inclou els següents textos: “Entre el cielo y la tierra se borraron los confines” d’Antonio Álamo, “¡Atención compañeros!” de Carles Alberola, “Miss Puta Espiritual 2000” de Carles Batlle, “Feliç aniversari” de Lluís- Anton Baulenas, “L’espectacle ha de continuar” de Pep Bras, “Fe de vida” d’Ernesto Caballero, “Una jornada particular” de Joan Casas, “Tertúlies dels anys 80-90” de Lluïsa Cunillé, “El criado del rico mercader” de José Ramón Fernández, “Cap nen sense joguina” de Jordi Galceran, “Angelitos (fragmento)” de Rodrigo García, “La mujer de mi vida” de Juan Mayorga, “Programa de verano” de Borja Ortiz de Gondra, “El variopinto crisol” de Yolanda Pallín, “Qui va matar l’estrella de la ràdio” de David Plana, “L’hora de Mercè Albanell” de Sergi Pompermayer, “Radio Calvario” de Jordi Sánchez, “L’última cinta” de Rodolf Sirera, i “Nube sombrero” de Paco Zarzoso.
local.numpersonatgesP2 H1 D1
local.espaiLocutori de ràdio.
local.enllaccataleghttp://cataleg.cdmae.cat/lib/item?id=chamo:33448&fromLocationLink=false&theme=teatre
local.datainformaciofitxa2004-01-01
local.titolSopa de ràdio


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

  • Obres
    Col·lecció d'obres de la base de dades de Dramatùrgia Catalana Contemporània

Show simple item record